Ահա այդպիսի հաճելի նորություն են հայտնում Օհայո համալսարանի մասնագետները: Քիմիական փորձերից պարզվել է, որ կաթի և սխտորի քիմիական բաղադրիչների փոխազդեցության շնորհիվ շատերի համար տհաճ հոտը անհետանում է, ինչը այն բոլոր մարդկանց, ովքեր սխտորի սիրահար են, հնարավորություն է տալիս հանգիստ օգտագործել այդ օգտակար սննդամթերքը՝ չմտածելով տհաճ հոտի մասին: Ի դեպ, նշվում է, որ հոտի դեմ ավելի արդյունավետ է պայքարում բարձր յուղայնություն ունեցող կաթը:
Կաթը չեզոքացնում է սխտորի հոտը
Ահա այդպիսի հաճելի նորություն են հայտնում Օհայո համալսարանի մասնագետները: Քիմիական փորձերից պարզվել է, որ կաթի և սխտորի քիմիական բաղադրիչների փոխազդեցության շնորհիվ շատերի համար տհաճ հոտը անհետանում է, ինչը այն բոլոր մարդկանց, ովքեր սխտորի սիրահար են, հնարավորություն է տալիս հանգիստ օգտագործել այդ օգտակար սննդամթերքը՝ չմտածելով տհաճ հոտի մասին: Ի դեպ, նշվում է, որ հոտի դեմ ավելի արդյունավետ է պայքարում բարձր յուղայնություն ունեցող կաթը: