Լրահոս

09.02.2013 14:25


Կաթը չեզոքացնում է սխտորի հոտը

Կաթը չեզոքացնում է սխտորի հոտը

Ահա այդպիսի հաճելի նորություն են հայտնում Օհայո համալսարանի մասնագետները:  Քիմիական փորձերից պարզվել է, որ կաթի և սխտորի քիմիական բաղադրիչների փոխազդեցության շնորհիվ շատերի համար տհաճ հոտը անհետանում է, ինչը  այն բոլոր մարդկանց, ովքեր սխտորի սիրահար են, հնարավորություն է տալիս հանգիստ օգտագործել այդ օգտակար սննդամթերքը՝ չմտածելով տհաճ հոտի մասին: Ի դեպ, նշվում է, որ հոտի դեմ ավելի արդյունավետ է պայքարում բարձր յուղայնություն ունեցող կաթը:

Այս խորագրի վերջին նյութերը