15 գաղտնիք, որոնք կարող են ձեր ուտեստներն ավելի համեղ դարձնել, քան ռեստորաններում է (ֆոտոշարք)
Ցանկացած տանտիրուհի ցանկանում է, որպեսզի հյուրերը միշտ գոհ մնան իր պատրաստած ճաշատեսակներից։ Այդ պատճառով էլ նրանցից յուրաքանչյուրն ունի իր խորամանկ հնարքները, որոնք օգնում են դարձնել ուտեստն ավելի համեղ և յուրատեսակ, քան ուրիշների պատրաստածն է։
«missmodern.ru» կայքը ներկայացրել է 15գաղտնի հնարք, որոնք կօգնեն դարձնել ձեր ուտեստներն այնքան համեղ, որքան ռեստորաններում է։
Որպեսզի սոխը կորցնի իր դառնությունը, 15 րոպե թրջեք այն սառը ջրում
Սուրճը եփելուց առաջ ավելացրեք մեկ պտղունց աղ և դարչին
Աղցանների և այլ ուտեստների մեջ ավելացրեք խոհարարական խոշոր աղ
Աղցանների վրա աղ ցանեք մատուցելուց անմիջապես առաջ
Ցանկացած խմորի մեջ աղ ավելացրեք
Կատարյալ ձվածեղ պատրաստելու համար թավայի մեջ ջուր ավելացրեք
Օգտագործեք բալզամիկ քացախ
Աղացած մսի մեջ հացի փոխարեն ավելացրեք թաթախված չորահաց
Խմորեղեններ պատրաստելիս միշտ ալկոհոլ ավելացրեք
Պատրաստելուց 2–3 ժամ առաջ միսը մանանեխով պատեք
Թաթախեք մսի կտորներ եգիպտացորենի կրախմալից և ձվի դեղնուցից պատրաստված խառնուրդի մեջ
Կատարյալ թխվածք ստանալու համար ալյուրի, ձվի, կարագի և շաքարավազի քանակությունը պետք է լինի հավասար
Սոդան փափկեցնում է կոշտ միսը
Պատրաստված ուտեստների համը լավացնելու համար մատուցեք դրանք տաքացրած ափսեների մեջ
15 գաղտնիք, որոնք կարող են ձեր ուտեստներն ավելի համեղ դարձնել, քան ռեստորաններում է (ֆոտոշարք)
Ցանկացած տանտիրուհի ցանկանում է, որպեսզի հյուրերը միշտ գոհ մնան իր պատրաստած ճաշատեսակներից։ Այդ պատճառով էլ նրանցից յուրաքանչյուրն ունի իր խորամանկ հնարքները, որոնք օգնում են դարձնել ուտեստն ավելի համեղ և յուրատեսակ, քան ուրիշների պատրաստածն է։
«missmodern.ru» կայքը ներկայացրել է 15 գաղտնի հնարք, որոնք կօգնեն դարձնել ձեր ուտեստներն այնքան համեղ, որքան ռեստորաններում է։
Որպեսզի սոխը կորցնի իր դառնությունը, 15 րոպե թրջեք այն սառը ջրում
Սուրճը եփելուց առաջ ավելացրեք մեկ պտղունց աղ և դարչին
Աղցանների և այլ ուտեստների մեջ ավելացրեք խոհարարական խոշոր աղ
Աղցանների վրա աղ ցանեք մատուցելուց անմիջապես առաջ
Ցանկացած խմորի մեջ աղ ավելացրեք
Կատարյալ ձվածեղ պատրաստելու համար թավայի մեջ ջուր ավելացրեք
Օգտագործեք բալզամիկ քացախ
Աղացած մսի մեջ հացի փոխարեն ավելացրեք թաթախված չորահաց
Խմորեղեններ պատրաստելիս միշտ ալկոհոլ ավելացրեք
Պատրաստելուց 2–3 ժամ առաջ միսը մանանեխով պատեք
Թաթախեք մսի կտորներ եգիպտացորենի կրախմալից և ձվի դեղնուցից պատրաստված խառնուրդի մեջ
Կատարյալ թխվածք ստանալու համար ալյուրի, ձվի, կարագի և շաքարավազի քանակությունը պետք է լինի հավասար
Սոդան փափկեցնում է կոշտ միսը
Պատրաստված ուտեստների համը լավացնելու համար մատուցեք դրանք տաքացրած ափսեների մեջ
7or.am