14.11.2024 ● 04:26
13.11.2024 ● 22:53
13.11.2024 ● 22:35
15.09.2016 ● 17:50
Թեյ սիրում է ամբողջ աշխարհը, սակայն այն ճիշտ պատրաստելու, մատուցելու և անգամ խմելու մասին պատկերացումները միանգամայն տարբեր են։
«AdMe.ru»–ն առաջարկում է մեկ բաժակ բուրավետ թեյ եփել և խմել այն ողջ աշխարհի հետ։
7or.am
Ճապոնիա. «մատչան» պատրաստված է բարձրորակ կանաչ թեյի տերևներից
Հնդկաստան. դարջիլինգն աճում է Հիմալայներում՝ երկրի լեռնային շրջաններում
Մեծ Բրիտանիա. բրիտանացիները սիրում են կաթ ավելացնել թեյի մեջ
Թուրքիա. մատուցվում է փոքր ապակե բաժակով՝ մի կտոր շաքարի հետ
Տիբեթ. կաթով, տիբեթյան ցլի յուղով ու աղով թեյ
Մարոկկո. այստեղ շատ են սիրում կանաչ թեյ՝ անանուխով
Հոնկոնգ. թեյի մեջ խտացրած կաթ են ավելացնում և մատուցում սառույցով
Թայվան. մանիոկա արևադարձային բույսի գնդիկներով
ԱՄՆ. այստեղ թեյը սիրում են շաքարով ու լիմոնով, երբեմն սոդա են ավելացնում
Ռուսաստան. սև թունդ թեյ
Պակիստան. «մասալան» պատրաստվում է համեմունքներով ու սերուցքային կարագով
Թայլանդ. պատրաստվում է տեղի տարբեր բույսերով, կաթով ու մատուցվում սառույցով
Չինաստան. «պուերը» մատուցվում է պինդ խորանարդիկներով կամ գնդիկներով
Եգիպտոս. այստեղ սիրում են սև անհամ թեյ
Մոնղոլիա. պատրաստվում է մետաղական կաթսայում՝ կաթով ու աղով
Արգենտինա. մատեն հարուստ է վիտամիններով ու հակաօքսիդանտներով
Հարավային Աֆրիկա. ռոյբուշ. մուգ կարմիր, քաղցրահամ թեյ
Մավրիտանիա. խմում եմ 3 բաժակից՝ անհամից մինչև քաղցր
Մալազիա. կաթով, քաղցրահամ սև թեյ՝ փրփուրով. մատուցվում է սառը՝ որպես աղանդեր
Քուվեյթ. տերևներից պատրաստված թեյ՝ հիլով և քրքումով
Քաթար. այս երկրում թեյը 2 անգամ եռացնում են կաթով ու եղեգնաշաքարով
12.11.2024 ● 18:49
Իր սարսափելի գարշահոտության պատճառով այն ստացել է «դիակի ծաղիկ» անվանումը։
12.11.2024 ● 17:51
62-ամյա վարորդը փորձել է փախչել դեպքի վայրից, բայց ձերբակալվել է ոստիկանների կողմից։
12.11.2024 ● 08:21
Հիվանդությունը կարելի է կանխել բավականին պարզ միջոցառումներով, օրինակ՝ իմունիզացիայի և լավ սնվելու միջոցով:
09.11.2024 ● 17:21
Ռուս-վրացական սահմանի «Վերին Լարս» անցակետն անցնելու համար էլեկտրոնային հերթում սպասում է շուրջ 600 հայկական բեռնատար։
08.11.2024 ● 15:13
Անզգույշ ուղևորը բարեբախտար չի տուժել:
08.11.2024 ● 08:18
«Չելսի»-«Նոա»` 8:0:
14.11.2024 ● 09:28
14.11.2024 ● 09:22
14.11.2024 ● 09:07
14.11.2024 ● 08:53
13.11.2024 ● 19:29
13.11.2024 ● 17:14
13.11.2024 ● 17:00
13.11.2024 ● 16:54
13.11.2024 ● 16:09
13.11.2024 ● 15:34
13.11.2024 ● 15:32
13.11.2024 ● 15:30
13.11.2024 ● 15:27
13.11.2024 ● 15:24
13.11.2024 ● 15:20
13.11.2024 ● 13:43
13.11.2024 ● 13:23
13.11.2024 ● 13:21
13.11.2024 ● 13:03
13.11.2024 ● 12:56
13.11.2024 ● 12:08
13.11.2024 ● 11:03
13.11.2024 ● 10:41
13.11.2024 ● 10:01
13.11.2024 ● 09:23
13.11.2024 ● 08:51
13.11.2024 ● 08:13
Ինչ տեսք ունի մեկ բաժակ թեյն աշխարհի տարբեր երկրներում (ֆոտոշարք)
Թեյ սիրում է ամբողջ աշխարհը, սակայն այն ճիշտ պատրաստելու, մատուցելու և անգամ խմելու մասին պատկերացումները միանգամայն տարբեր են։
«AdMe.ru»–ն առաջարկում է մեկ բաժակ բուրավետ թեյ եփել և խմել այն ողջ աշխարհի հետ։
7or.am
Ճապոնիա. «մատչան» պատրաստված է բարձրորակ կանաչ թեյի տերևներից
Հնդկաստան. դարջիլինգն աճում է Հիմալայներում՝ երկրի լեռնային շրջաններում
Մեծ Բրիտանիա. բրիտանացիները սիրում են կաթ ավելացնել թեյի մեջ
Թուրքիա. մատուցվում է փոքր ապակե բաժակով՝ մի կտոր շաքարի հետ
Տիբեթ. կաթով, տիբեթյան ցլի յուղով ու աղով թեյ
Մարոկկո. այստեղ շատ են սիրում կանաչ թեյ՝ անանուխով
Հոնկոնգ. թեյի մեջ խտացրած կաթ են ավելացնում և մատուցում սառույցով
Թայվան. մանիոկա արևադարձային բույսի գնդիկներով
ԱՄՆ. այստեղ թեյը սիրում են շաքարով ու լիմոնով, երբեմն սոդա են ավելացնում
Ռուսաստան. սև թունդ թեյ
Պակիստան. «մասալան» պատրաստվում է համեմունքներով ու սերուցքային կարագով
Թայլանդ. պատրաստվում է տեղի տարբեր բույսերով, կաթով ու մատուցվում սառույցով
Չինաստան. «պուերը» մատուցվում է պինդ խորանարդիկներով կամ գնդիկներով
Եգիպտոս. այստեղ սիրում են սև անհամ թեյ
Մոնղոլիա. պատրաստվում է մետաղական կաթսայում՝ կաթով ու աղով
Արգենտինա. մատեն հարուստ է վիտամիններով ու հակաօքսիդանտներով
Հարավային Աֆրիկա. ռոյբուշ. մուգ կարմիր, քաղցրահամ թեյ
Մավրիտանիա. խմում եմ 3 բաժակից՝ անհամից մինչև քաղցր
Մալազիա. կաթով, քաղցրահամ սև թեյ՝ փրփուրով. մատուցվում է սառը՝ որպես աղանդեր
Քուվեյթ. տերևներից պատրաստված թեյ՝ հիլով և քրքումով
Քաթար. այս երկրում թեյը 2 անգամ եռացնում են կաթով ու եղեգնաշաքարով