06.12.2025 ● 18:13
06.12.2025 ● 16:28
06.12.2025 ● 16:25
15.09.2016 ● 17:50
Թեյ սիրում է ամբողջ աշխարհը, սակայն այն ճիշտ պատրաստելու, մատուցելու և անգամ խմելու մասին պատկերացումները միանգամայն տարբեր են։
«AdMe.ru»–ն առաջարկում է մեկ բաժակ բուրավետ թեյ եփել և խմել այն ողջ աշխարհի հետ։
7or.am
Ճապոնիա. «մատչան» պատրաստված է բարձրորակ կանաչ թեյի տերևներից
Հնդկաստան. դարջիլինգն աճում է Հիմալայներում՝ երկրի լեռնային շրջաններում
Մեծ Բրիտանիա. բրիտանացիները սիրում են կաթ ավելացնել թեյի մեջ
Թուրքիա. մատուցվում է փոքր ապակե բաժակով՝ մի կտոր շաքարի հետ
Տիբեթ. կաթով, տիբեթյան ցլի յուղով ու աղով թեյ
Մարոկկո. այստեղ շատ են սիրում կանաչ թեյ՝ անանուխով
Հոնկոնգ. թեյի մեջ խտացրած կաթ են ավելացնում և մատուցում սառույցով
Թայվան. մանիոկա արևադարձային բույսի գնդիկներով
ԱՄՆ. այստեղ թեյը սիրում են շաքարով ու լիմոնով, երբեմն սոդա են ավելացնում
Ռուսաստան. սև թունդ թեյ
Պակիստան. «մասալան» պատրաստվում է համեմունքներով ու սերուցքային կարագով
Թայլանդ. պատրաստվում է տեղի տարբեր բույսերով, կաթով ու մատուցվում սառույցով
Չինաստան. «պուերը» մատուցվում է պինդ խորանարդիկներով կամ գնդիկներով
Եգիպտոս. այստեղ սիրում են սև անհամ թեյ
Մոնղոլիա. պատրաստվում է մետաղական կաթսայում՝ կաթով ու աղով
Արգենտինա. մատեն հարուստ է վիտամիններով ու հակաօքսիդանտներով
Հարավային Աֆրիկա. ռոյբուշ. մուգ կարմիր, քաղցրահամ թեյ
Մավրիտանիա. խմում եմ 3 բաժակից՝ անհամից մինչև քաղցր
Մալազիա. կաթով, քաղցրահամ սև թեյ՝ փրփուրով. մատուցվում է սառը՝ որպես աղանդեր
Քուվեյթ. տերևներից պատրաստված թեյ՝ հիլով և քրքումով
Քաթար. այս երկրում թեյը 2 անգամ եռացնում են կաթով ու եղեգնաշաքարով
05.12.2025 ● 11:54
2009 թվականի վերականգնման շրջանակներում ավելացված մետաղական տանիքի մեծ մասը հեռացվել է։
03.12.2025 ● 13:23
Դադարեցումը վերաբերում է 19 երկրներից ԱՄՆ մեկնած անձանց, որոնց հունիսին արդեն մասնակիորեն արգելվել էր մուտքը երկիր։
01.12.2025 ● 09:16
1988 թվականից ողջ աշխարհում դեկտեմբերի 1-ը նշվում է որպես ՁԻԱՀ-ի դեմ պայքարի համաշխարհային օր:
26.11.2025 ● 07:53
Տեղեկատվության միջազգային ակադեմիայի նախաձեռնությամբ անցկացվել է Տեղեկատվության առաջին միջազգային համաժողովը։
24.11.2025 ● 09:50
Ֆուտբոլի Օլիմպիական չեմպիոն, Խորհրդային Միության և հայկական ֆուտբոլի լեգենդ Նիկիտա Սիմոնյանը 100 տարեկանում հեռացել է կյանքից։
23.11.2025 ● 10:59
Արման Ծառուկյանը չեմպիոնական տիտղոսի հավակնորդ է։
06.12.2025 ● 20:32
06.12.2025 ● 17:59
06.12.2025 ● 16:47
06.12.2025 ● 16:14
06.12.2025 ● 15:14
06.12.2025 ● 14:22
06.12.2025 ● 14:06
06.12.2025 ● 12:08
06.12.2025 ● 12:02
06.12.2025 ● 09:44
06.12.2025 ● 09:42
06.12.2025 ● 09:19
06.12.2025 ● 09:13
06.12.2025 ● 01:03
05.12.2025 ● 21:07
05.12.2025 ● 21:05
05.12.2025 ● 18:31
05.12.2025 ● 15:16
05.12.2025 ● 15:12
05.12.2025 ● 14:45
05.12.2025 ● 14:42
05.12.2025 ● 12:09
05.12.2025 ● 12:05
05.12.2025 ● 10:50
05.12.2025 ● 10:48
05.12.2025 ● 10:40
05.12.2025 ● 09:11
Ինչ տեսք ունի մեկ բաժակ թեյն աշխարհի տարբեր երկրներում (ֆոտոշարք)
Թեյ սիրում է ամբողջ աշխարհը, սակայն այն ճիշտ պատրաստելու, մատուցելու և անգամ խմելու մասին պատկերացումները միանգամայն տարբեր են։
«AdMe.ru»–ն առաջարկում է մեկ բաժակ բուրավետ թեյ եփել և խմել այն ողջ աշխարհի հետ։
7or.am
Ճապոնիա. «մատչան» պատրաստված է բարձրորակ կանաչ թեյի տերևներից
Հնդկաստան. դարջիլինգն աճում է Հիմալայներում՝ երկրի լեռնային շրջաններում
Մեծ Բրիտանիա. բրիտանացիները սիրում են կաթ ավելացնել թեյի մեջ
Թուրքիա. մատուցվում է փոքր ապակե բաժակով՝ մի կտոր շաքարի հետ
Տիբեթ. կաթով, տիբեթյան ցլի յուղով ու աղով թեյ
Մարոկկո. այստեղ շատ են սիրում կանաչ թեյ՝ անանուխով
Հոնկոնգ. թեյի մեջ խտացրած կաթ են ավելացնում և մատուցում սառույցով
Թայվան. մանիոկա արևադարձային բույսի գնդիկներով
ԱՄՆ. այստեղ թեյը սիրում են շաքարով ու լիմոնով, երբեմն սոդա են ավելացնում
Ռուսաստան. սև թունդ թեյ
Պակիստան. «մասալան» պատրաստվում է համեմունքներով ու սերուցքային կարագով
Թայլանդ. պատրաստվում է տեղի տարբեր բույսերով, կաթով ու մատուցվում սառույցով
Չինաստան. «պուերը» մատուցվում է պինդ խորանարդիկներով կամ գնդիկներով
Եգիպտոս. այստեղ սիրում են սև անհամ թեյ
Մոնղոլիա. պատրաստվում է մետաղական կաթսայում՝ կաթով ու աղով
Արգենտինա. մատեն հարուստ է վիտամիններով ու հակաօքսիդանտներով
Հարավային Աֆրիկա. ռոյբուշ. մուգ կարմիր, քաղցրահամ թեյ
Մավրիտանիա. խմում եմ 3 բաժակից՝ անհամից մինչև քաղցր
Մալազիա. կաթով, քաղցրահամ սև թեյ՝ փրփուրով. մատուցվում է սառը՝ որպես աղանդեր
Քուվեյթ. տերևներից պատրաստված թեյ՝ հիլով և քրքումով
Քաթար. այս երկրում թեյը 2 անգամ եռացնում են կաթով ու եղեգնաշաքարով